Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Steap Tea

Sziasztok!

Pesti Richárd vagyok, élelmiszermérnök és a Steap Tea Kombucha megalkotója. A gasztronómia iránti rajongás az életemben az egyetemi évek alatt tudott igazán kibontakozni, és mire megkaptam a diplomámat, már biztos voltam benne, hogy a rengeteg megszerzett tudást szeretném felhasználni egy saját termék létrehozásához. A fermentálással hosszú évekig kísérleteztem, és legalább ennyi idő volt megérteni hihetetlen hatását, megtanulni az összefüggéseit és végeredményében kialakítani és kiválasztani azt a (szerintem) legjobb receptúrát, amit ma már úgy ismerhettek, hogy Steap Tea Kombucha. 

Mi is a kombucha: élőkultúrás, fermentált tea forrázat, ami egy enyhén szénsavas, természetes és nagyon különleges italban ölt testet. A fermentálás ősi módszer, nevezzük erjesztésnek, amely során olyan ízek keletkeznek, amik más módszerrel elérhetetlenek. Ez a metódus hívja életre a kombuchát is: szimbiotikus élesztőt és baktériumtörzseket, vagyis scoby-t tartalmaz, ami elvégzi varázslatát, eredménye pedig egy természetesen szénsavas, komplex ital.

A Steap Kombucha természetes, fermentált élményközpontú üdítő antioxidánsokkal, fontos élettani savakkal, mindezt alacsony kalóriatartalommal. Egyedi technológiánknak köszönhetően minden kombuchánk alkoholmentesen őrzi meg nagyszerű ízét szobahőmérsékleten is, amíg úgy nem döntötök, hogy önmagában vagy a kedvenc spiritetekkel jégen vagy hűtve elfogyasztjátok.

Rendezés: