Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bodrog Borműhely

A Bodrog Borműhelyt 2007-ben Hajdú János és Farkas Krisztián alapították, friss borász diplomával a kezükben. Apró parcellákon, remek területeken, történelmi klasszifikációjú dűlőkben dolgoznak. Organikus szőlőművelés mellett, modern stílusban, de klasszikus megközelítés által inspirált borokat készítenek. Többszöri, válogatott szüretből, dűlő szelektált fajtaborokat készítenek, fahordós erjesztéssel és érleléssel, hagyományos szedernyi hordókat használva. A száraz borokban a gyümölcsös karakter megőrzés épp oly fontos, mint a terroir-karakterek kidomborítása, az édes boroknál pedig a koncentráltság és az egyensúly létrehozása a legfőbb vezérelv.

Rendezés: